Kancelarija: 011/6320-883, Sektor toplotne pumpe: 065/849-2510, Sektor gas i pelet: 065/849-2644, unistalbg@gmail.com, Brače Vučković 65 11147 Beograd
servis-gasnih-kotlova

Toplotne pumpe Ariston vazduh voda

toplotne pumpe ariston cena

Toplotne pumpe Ariston cena

Toplotne pumpe Ariston su uređaji sa visokim stepenom korisnosti u širokom spektru spoljašnje temperature. Nesmatan rad uređaja je do minimalne spoljašnje temperature od -20°C kada uređaj radi na grejanju, što je dovodi u sam vrh. Ariston toplotne pumpe imaju najviši COP u klasi (do 5). Ariston toplotna pumpa je "internet ready" što znači da pri kupovini bilo kojeg modela toplotne pumpe Ariston, uz uređaj dobijate internet modul i mogućnost upravljanja pomoću aplikacije Ariston net. Ariston toplotne pumpe cena.

   Za sve navedene brendove toplotnih pumpi vazduh voda – Bosch Vaillant LG Samsung – firma UNISTAL je ovlašćeni prodavac i serviser i shodno tome može da ponudi prodaju sistema toplotne pumpe “KLJUČ U RUKE“.

Toplotne pumpe u eksploataciji su skupe onoliko koliko je vaš postojeći ili novoprojektovani sistem prilagođen niskotemperaturnom režimu kada pričamo o grejanju, odnosno odabirom uređaja i pravilnim “povezivanjem” i podešavanjem parametara.

U prevodu: Po trenutnim cenama energenata (struja, nafta, pelet) toplotne pumpe nisu skupe u eksploataciji. Grejanje na toplotne pumpe .